بسم الله الرحمن الرحيم
المقادير----------لحمه مفرومه-----بصل مفروم----- كزبره مفرومه ----بقدونس مفروم-----بقسماط (عباره عن فتات الخبز)-----ربع ملعقه من( الفلفل السود+كمون+كزبره ناشفه+شويه قرفه+ملح)
الطريقه--------حددي كمية الحمه وعليها قسي باقي المقادير----يعني البصل المفروم يكون اقل بقليل من كمية الحمه او مساوى لها(انا احبه اقل بقليل)
( الكزبره+البقدونس )بعد الفرم وخلطهما مع بعض يكونان نصف كميه الحمه
البقسماط واضح في الصوره كمية ويوضع اخر شئ( وهذا مهم جداً) حتى يساعد في تماسك الحمه اثناء العمل عليها
الان الصور مع الشرح
نضع الحمه + البصل+الكزبره والبقدونس + البهارات المذكوره ----- ونعجن المقادير جيداً حتى تتجانس ويكون هذا شكلها-------(بدون البقسماط انتبهى ترى تخرب وتتفكك
[/IMG]
اتركيها خمس دقايق (روحى اعملى سلطه جمبه فى الوقت داا ..) المهم انك ما حطتيش البقسماط فى الوقت ده..
المقادير----------لحمه مفرومه-----بصل مفروم----- كزبره مفرومه ----بقدونس مفروم-----بقسماط (عباره عن فتات الخبز)-----ربع ملعقه من( الفلفل السود+كمون+كزبره ناشفه+شويه قرفه+ملح)
الطريقه--------حددي كمية الحمه وعليها قسي باقي المقادير----يعني البصل المفروم يكون اقل بقليل من كمية الحمه او مساوى لها(انا احبه اقل بقليل)
( الكزبره+البقدونس )بعد الفرم وخلطهما مع بعض يكونان نصف كميه الحمه
البقسماط واضح في الصوره كمية ويوضع اخر شئ( وهذا مهم جداً) حتى يساعد في تماسك الحمه اثناء العمل عليها
الان الصور مع الشرح
نضع الحمه + البصل+الكزبره والبقدونس + البهارات المذكوره ----- ونعجن المقادير جيداً حتى تتجانس ويكون هذا شكلها-------(بدون البقسماط انتبهى ترى تخرب وتتفكك
[/IMG]
اتركيها خمس دقايق (روحى اعملى سلطه جمبه فى الوقت داا ..) المهم انك ما حطتيش البقسماط فى الوقت ده..
خلصى السلطه ارجعي واضيفي البقسماط زي الصوره --هنا هيبدا الشغل الصح..
.......
[IMG]
[/IMG]
اعجني البقسماط مع الحمه زى الصوره بايدك افضل
[/IMG]
[/IMG]
ودلوقتى شكلى اللحمه بايديك
بعد ماتخلصى كل الكميه جهزي صينيه فيها شويه زيت علشان القلي وسخنيه شويه -- لو الكميه كبيره خليهم صينيتان علشان يخلصو في نفس الوقت وخليكي جنبهم علشان مايتحرقش
[IMG]
خرجي الكباب المستوى وحطيه في الطبق والنتيجه زززززززززززززي الصوره [IMG]
[/IMG]
وبالهناء والعافيه
maasa